GROTE BEPERKT HEELAL INDUSTRIEEL

 

Wettelijk Ruw Anabool Steroid Poeder & semi-FinishedLiquidsTrustful Leverancier 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

De ruwe Steroid Brandwond Vette Mondelinge Estradiol Vrouwelijke 17α Estradiol van Poeder Medische Steroïden

Wil enkel u laten mijn orde kennen is aangekomen en dit is de uitstekende dienst geweest! Het is een genoegen, zal zijn overseinen u in de toekomst geweest!

—— Eduardo

Alles ziet eruit, ruikt, smaken en smeltingen aangezien zij zou moeten. Ik denk ik u zeer een legit bron heb.

—— Jason

Wa, verbazende verpakking!!! Ik heb nooit, snelle levering, nieuwe orde aan het einde van deze week kom ook voordien gezien.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu

De ruwe Steroid Brandwond Vette Mondelinge Estradiol Vrouwelijke 17α Estradiol van Poeder Medische Steroïden

China De ruwe Steroid Brandwond Vette Mondelinge Estradiol Vrouwelijke 17α Estradiol van Poeder Medische Steroïden leverancier

Grote Afbeelding :  De ruwe Steroid Brandwond Vette Mondelinge Estradiol Vrouwelijke 17α Estradiol van Poeder Medische Steroïden

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: Grand Uni or OEM
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CAS: 57-91-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 10g
Prijs: Negotiation
Packaging Details: Discreet Packing ways for your choice
Delivery Time: Within 12 hours after payment (Week Day)
Payment Terms: Western Union, MoneyGram,TT,Company Account Bank
Supply Ability: Enough in stock
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Estradiol Andere Naam: 17α-estradiol
EINECS: 200-023-8 MF: C18H24O2
mw: 272.38 Analyse: 98%

De ruwe Steroid Brandwond Vette Mondelinge Estradiol Vrouwelijke 17α Estradiol van Poeder Medische Steroïden
 
Snel Detail
 

1 ) Productnaam: Estradiol 
2) Andere naam: 17α-estradiol

3 ) CAS: 57-91-0

4 ) EINECS: 200-023-8

5 ) Moleculaire formule: C18H24O2

                     Van het Geslachts Gezond Hormonen van het gewichtsverlies Vrouwelijk Steroïdenpoeder 57-91-0/17α-Estradiol

6 ) Molecuulgewicht: 272.38


7 ) Smeltpunt: 176-180 °C

8 ) Analyse: 98%

9) Gebruik: A. hormonale contraceptie
                   B. de therapie van de hormoonvervanging
                   C. de therapie van de hormoonvervanging in mannelijk-aan-Vrouwelijke Transseksuelen
                   D. blokkerende oestrogenen

 
Productomschrijving:
 

Estradiol, of meer bepaald, 17β-estradiol, is een menselijke geslachtshormoon en steroïden, en het primaire vrouwelijke geslachtshormoon. Het wordt genoemd voor en is belangrijk in de verordening van de estrous en menstruele vrouwelijke reproductieve cycli. Estradiol is essentieel voor de ontwikkeling en het onderhoud van vrouwelijke reproductieve weefsels [1] maar het heeft ook belangrijke gevolgen in veel andere weefsels met inbegrip van been. Terwijl de oestrogeenniveaus bij mannen lager worden vergeleken bij vrouwen, hebben de oestrogenen essentiële functies ook bij mensen

 

In het wijfje, doet estradiol dienst als de groeihormoon voor weefsel van de voortplantingsorganen, ondersteunend de voering van de vagina, de cervicale klieren, het endometrium, en de voering van de eileiders. Het verbetert de groei van myometrium. Estradiol lijkt noodzakelijk om oocytes in de eierstok te handhaven. Tijdens de menstruele die cyclus, brengt estradiol door de het groeien follikel wordt geproduceerd teweeg, via een positief koppel systeem, de hypothalamic-slijmachtige gebeurtenissen terug die tot de luteinizing hormoonschommeling leiden, die ovulatie veroorzaken. In de luteal fase, bereidt estradiol, samen met progesterone, het endometrium voor inplanting voor. Tijdens zwangerschap, estradiolstijgingen toe te schrijven aan placental productie. In bavianen, leidt het blokkeren van oestrogeenproductie tot zwangerschapsverlies, heeft het voorstellen van estradiol een rol in het behoud van zwangerschap. Het onderzoek onderzoekt de rol van oestrogenen tijdens initiatie van arbeid. De acties van estradiol worden vereist vóór de blootstelling van progesterone in de luteal fase.

 

Toepassingen:

 

Seksuele ontwikkeling
De ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken in wordt vrouwen gedreven specifiek door oestrogenen, om, estradiol te zijn. Deze veranderingen worden in werking gesteld op het tijdstip van puberteit, worden de meesten verbeterd tijdens de reproductieve jaren, en worden minder uitgesproken met dalende estradiolsteun na de overgang. Aldus, verbetert estradiol borstontwikkeling, en is de oorzaak van veranderingen in de lichaamsvorm, die beenderen, verbindingen en vet deposito beïnvloeden. De vette structuur en de huidsamenstelling worden gewijzigd door estradiol.

 

Mannelijke reproductie
Het effect van estradiol (en oestrogenen) op mannelijke reproductie is complex. Estradiol wordt geproduceerd door actie van aromatase hoofdzakelijk in de Leydig-cellen van de zoogdiertestikel, maar ook door sommige kiemcellen en Sertoli-cellen van onrijpe zoogdieren. Het functioneert (in vitro) om apoptosis van mannelijke zaadcellen te verhinderen.

Verscheidene studies hebben nota genomen van de spermatellingen in vele delen van de wereld zijn gedaald, en de oestrogeenblootstelling in het milieu om de oorzaak is gestipuleerd te zijn. De afschaffing van estradiolproductie in een sub-bevolking van subfertile mensen kan de spermaanalyse verbeteren.

De mannetjes met de genetische voorwaarden van het geslachtschromosoom, zoals Klinefelters-syndroom, zullen een hoger niveau van estradiol hebben.

 

Been
Estradiol heeft een diepgaand effect op been. De individuen zonder het (of andere oestrogenen) zullen lang en eunuchoid worden, aangezien de epiphyseal sluiting wordt vertraagd of niet kan plaatsvinden. De beenstructuur wordt ook beïnvloed, resulterend in vroege osteopenia en osteoporose. Ook, ervaren de vrouwen voorbij overgang een versneld verlies van beenmassa toe te schrijven aan een relatieve oestrogeendeficiëntie.

 

Lever
Estradiol heeft complexe gevolgen voor de lever. Het kan tot cholestasis leiden. Het beïnvloedt de productie van veelvoudige proteïnen, met inbegrip van lipoproteins, bindende proteïnen, en proteïnen verantwoordelijk voor bloed het klonteren.

 

Hersenen
De oestrogenen kunnen in de hersenen van steroid voorlopers worden geproduceerd. Als anti-oxyderend, zijn zij gevonden om neuroprotective functie te hebben.

 

Het positief en negatief koppelt lijnen van de menstruele cyclus terug impliceert ovariale estradiol als verbinding aan het hypothalamic-slijmachtige systeem om gonadotropins te regelen.

Het oestrogeen wordt overwogen om een belangrijke rol in de geestelijke die gezondheid van vrouwen, met verbindingen te spelen tussen het hormoonniveau, de stemming en het welzijn worden voorgesteld. De plotselinge dalingen of de schommelingen binnen, of de lange periodes van behouden lage niveaus van oestrogeen kunnen met significante stemming-vermindert worden gecorreleerd. De klinische terugwinning van postpartum depressie, perimenopause, werd en postmenopause getoond efficiënt om te zijn nadat de niveaus van oestrogeen werden gestabiliseerd en/of werden hersteld.

 

Onlangs, werden de volumes van seksueel dimorfe hersenenstructuren in phenotypical mannetjes gevonden om typische vrouwelijke hersenenstructuren te veranderen en te benaderen wanneer blootgesteld aan estradiol over een periode van maanden, het voorstellen van estradiol een aanzienlijk deel heeft in geslachtsdifferentiatie van de hersenen, zowel als prenatally door het leven te spelen.

 

Er is ook bewijsmateriaal de programmering van volwassen mannelijk seksueel gedrag in vele die gewervelde dieren grotendeels afhankelijk van estradiol tijdens het prenatale leven en vroege kleutertijd wordt geproduceerd is. Het is nog niet geweten of dit proces een belangrijke rol in menselijk seksueel gedrag speelt, hoewel het bewijsmateriaal van andere zoogdieren neigt om op een verbinding te wijzen.

 

Specificaties:

  

Productnaam

Estradiol

Verschijning

Wit kristallijn poeder

Kenmerken

Wit of romig wit, kristallijn poeder

ben in overeenstemming

Smeltpunt

173 ~ 179°C

178~ 179°C

Specifieke omwenteling

﹢76°~﹢83°

﹢78.5°

Water

≤3.5%

pas

Analyse

97 .0~ 103,0%

99.07%

Verlies bij het drogen

≤0.5%

0,21%

Verwante substanties

totale onzuiverheden ≤1.0%

Pas

om het even welke individuele onzuiverheid ≤0.5%

Pas

Overblijvende oplosmiddelen

ethylalcohol ≤0.5%

Pas

 

Concurrentievoordeel:

 

Verpakking: Professionele verpakking met professionele materialen, en wij zullen cliënten verscheidene Verpakkingsmanier geven te kiezen nadat u me door mijn e-mail contacteert.

 

Kwaliteit: Onze fabriek controleert strickly de productiesteroïden, kan elke partij steriods niet zijn
toegestaan om vóór de partij te verkopen zijn gecontroleerd door onze QC afdeling. De kwaliteit is genoeg tevreden.

 

Prijs: De beste prijzen u zijn zeker om worden tevredengesteld, meer koopt u, de concurrerendere prijzen u krijgt.

 

Levering: Wij kunnen uw steroïdenproducten binnen 24 uren na uw betaling inpakken.

 

Contactgegevens
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: louis

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)