GROTE BEPERKT HEELAL INDUSTRIEEL

 

Wettelijk Ruw Anabool Steroid Poeder & semi-FinishedLiquidsTrustful Leverancier 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenProhormonessteroïden

Anabole Steroid Mondelinge Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol/4

Wil enkel u laten mijn orde kennen is aangekomen en dit is de uitstekende dienst geweest! Het is een genoegen, zal zijn overseinen u in de toekomst geweest!

—— Eduardo

Alles ziet eruit, ruikt, smaken en smeltingen aangezien zij zou moeten. Ik denk ik u zeer een legit bron heb.

—— Jason

Wa, verbazende verpakking!!! Ik heb nooit, snelle levering, nieuwe orde aan het einde van deze week kom ook voordien gezien.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu

Anabole Steroid Mondelinge Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol/4

China Anabole Steroid Mondelinge Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol/4 leverancier

Grote Afbeelding :  Anabole Steroid Mondelinge Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol/4

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: Grand Uni or OEM
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CAS: 2446-23-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 10g
Prijs: Negotiation
Packaging Details: Discreet Packing ways for your choice
Delivery Time: Within 12 hours after payment (Week Day)
Payment Terms: Western Union, MoneyGram,TT
Supply Ability: Enough in stock
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone Handelsnaam: Turinabol
MF: C20H27ClO2 mw: 334.88
Verschijning: Wit kristallijn poeder Gebruik: Mondelinge Turinabol heeft een veel lager niveau van androgene activiteit in vergelijking met dianab

Anabole Steroid Mondelinge Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol/4

 

Snel Detail
1) Naam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
2) Handelsnaam: Turinabol
3) CAS: 2446-23-3
4) MF: C20H27ClO2
            Van het Hormoon Mondelinge Turinabol 4-Chlorodehydromethyltestosterone van het Primotestontestosteron Steroid Aanwinst van de het Oestrogeenspier Anti
5 ) Zuiverheid: 99%
6) mw: 334.88
7) Verschijning: Wit kristallijn poeder
8) Gebruik: Mondelinge Turinabol heeft een veel lager niveau van androgene activiteit in vergelijking met dianabol, maar een betere saldo/een verhouding van anabole en androgene gevolgen. Het heeft een classificatie van 0 (volgens de Vida-verwijzing) voor androgene eigenschappen en 53 voor anabole die eigenschappen op een score van 100 elk voor testosteron worden gebaseerd. Dit bevordert meer van een „harde“ blik, van welke concurrentie de bodybuilders vaak „kwaliteits“ spier roepen.
 

Productomschrijving:

Turinabol werd ontwikkeld in 1961. Turinabol is een dicht derivaat van Dianabol en overwogen door velen om zijn mildere neef te zijn. Wanneer vergeleken, Turinabol is de anabole en androgene activiteit enigszins lager dan dat van Dianabol. Nochtans zijn de anabole aan androgene gevolgen beter evenwicht en dat staat voor een gunstigere drug toe waar de androgene bijwerkingen minder waarschijnlijk zullen voorkomen.

 

Turinabol is veilige steroïden en vaak ergens beschreven zoals hebbend eigenschappen tussen Dianabol, en Anavar. Turinabol is niet bekwaam aan aromatase in oestrogeen, zodat zijn de estrogenic bijwerkingen zeldzaam. 

 

Turinabol is alpha- alkylated steroïden van c17, zodat zou de mogelijkheid van leverschade moeten worden in acht genomen wanneer het ontwerpen van een cyclus die het omvat. Zijn goede praktijk zou om dosering binnen redelijke niveaus en de duur van gebruik te houden tot rond 6 weken moeten worden beperkt om hepatotoxicity te vermijden. Ook de ontgiftingssupplementen van de gebruikslever.

De dagelijkse dosering is in de waaiers van 40 aan 60mg en Turinabol maakt een grote toevoeging aan knipsel of pre-wedstrijdstapels. De veelzijdigheid is een zeer positief aspect van deze steroïden en zelfs zullen de atleten in sporten waar de snelheid wordt vereist Turinabol geschikte prestaties vinden verbeterend drug. De sterke anabole gevolgen zonder het toegevoegde gewicht winnen bij water-behoud zijn zeer gunstig.


Toepassingen:

(Algemeen) beleid:
De studies hebben aangetoond dat het nemen van mondelinge anabole steroïden met voedsel zijn bioavailability.565 kan verminderen dit door de in vet oplosbare aard van steroid hormonen, die enkele drug kunnen toestaan om met onverteerd dieetvet op te lossen, verminderend zijn absorptie van het maagdarmkanaal wordt veroorzaakt. Voor maximumgebruik, zouden deze steroïden op een lege maag moeten worden genomen.

 

Beleid (Mensen)
Een gemeenschappelijke klinische dosis chlorodehydromethyltestosterone wordt geschat om 5 mg per dag te zijn; de daadwerkelijke voorschrijvende richtlijnen zijn niet beschikbaar. In de atletische arena, valt een efficiënte mondelinge dagelijkse dosering in de waaier van 15-40 die mg, in cycli wordt genomen die neen dan meer 6-8 weken hepatotoxicity duren te minimaliseren. Dit niveau volstaat voor meetbare verhogingen van magere spiermassa en sterkte. Deze agent wordt het vaakst toegepast als meest precontest of scherpe steroïden voor bodybuilding doeleinden, en niet als ideale ophopende agent toe te schrijven aan zijn gebrek aan estrogenicity bekeken. De atleten in sporten waar de snelheid ook een belangrijkste aandacht neigt te zijn vinden sterke gunst in chlorodehydromethyltestosterone, verkrijgend een sterk anabool voordeel zonder het moeten rond enig extra water of vet gewicht dragen.

 

Beleid (Vrouwen)
Een gemeenschappelijke klinische dosis chlorodehydromethyltestosterone wordt geschat om 1-2.5 mg per dag te zijn; de daadwerkelijke voorschrijvende richtlijnen zijn niet beschikbaar. In de atletische arena, zouden de vrouwen algemeen één enkele 5 die mg-tablet per dag nemen, in cycli wordt gevergd die neen dan meer 4-6 weken hepatotoxicity duren te minimaliseren. De Virilizingsgevolgen zijn onwaarschijnlijk op dit niveau van gebruik. De veel hogere dosissen werden vaak gebruikt met vrouwelijke atleten in vroegere Ddr die programma smeren, maar vaak aan nadeel van sterke virilizing bijwerkingen


Specificaties:

  
TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Verschijning : Wit of praktisch Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Smeltende waaier : ≥145℃ 145-147℃
Verlies bij het drogen : 0.5%max 0,29%
Analyse (door GLC) : 98.00%min 99.00%
Conclusie De specificatie is in overeenstemming met enterprize norm

 

Concurrentievoordeel:
 

Verpakking: Professionele verpakking met professionele materialen, en wij zullen cliënten verscheidene Verpakkingsmanier geven te kiezen nadat u me door mijn e-mail contacteert.

 

Kwaliteit: Onze fabriek controleert strickly de productiesteroïden, kan elke partij steriods niet zijn
toegestaan om vóór de partij te verkopen zijn gecontroleerd door onze QC afdeling. De kwaliteit is genoeg tevreden.

 

Prijs: De beste prijzen u zijn zeker om worden tevredengesteld, meer koopt u, de concurrerendere prijzen u krijgt.

 

Levering: Wij kunnen uw steroïdenproducten binnen 24 uren na uw betaling inpakken.

 

 

Contactgegevens
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: louis

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)