GROTE BEPERKT HEELAL INDUSTRIEEL

 

Wettelijk Ruw Anabool Steroid Poeder & semi-FinishedLiquidsTrustful Leverancier 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

434-07-1 mondelinge Ruwe Steroid de Rode bloedcellenspier van Poederanadrol de Bouwsteroïden

Wil enkel u laten mijn orde kennen is aangekomen en dit is de uitstekende dienst geweest! Het is een genoegen, zal zijn overseinen u in de toekomst geweest!

—— Eduardo

Alles ziet eruit, ruikt, smaken en smeltingen aangezien zij zou moeten. Ik denk ik u zeer een legit bron heb.

—— Jason

Wa, verbazende verpakking!!! Ik heb nooit, snelle levering, nieuwe orde aan het einde van deze week kom ook voordien gezien.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu

434-07-1 mondelinge Ruwe Steroid de Rode bloedcellenspier van Poederanadrol de Bouwsteroïden

China 434-07-1 mondelinge Ruwe Steroid de Rode bloedcellenspier van Poederanadrol de Bouwsteroïden leverancier

Grote Afbeelding :  434-07-1 mondelinge Ruwe Steroid de Rode bloedcellenspier van Poederanadrol de Bouwsteroïden

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: Grand Uni or OEM
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CAS: 434-07-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 10g
Prijs: Negotiation
Packaging Details: Discreet Packing ways for your choice
Delivery Time: Within 12 hours after payment (Week Day)
Payment Terms: Western Union, MoneyGram,TT,Company Account Bank
Supply Ability: Enough in stock
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Oxymetholone Alias: Anadrol; Anapolon
Chemische Naam: 5α-androstan-2-hydroxymethylene-17alpha-methyl-17beta-ol-3-één Hydroxymetholone EINECS: 207-098-6
Verschijning:: Wit kristalpoeder Moleculaire formule:: C21H32O3

434-07-1 mondelinge Ruwe Steroid de Rode bloedcellenspier van Poederanadrol de Bouwsteroïden

 

Snel Detail:

 

Productnaam: Oxymetholone
Alias: Anadrol; Anapolon
Chemische Naam: 5α-androstan-2-hydroxymethylene-17alpha-methyl-17beta-ol-3-één Hydroxymetholone 
CAS Nr.:  434-07-1 
EINECS: 207-098-6   
Analyse: 98%min
Verschijning: Wit kristalpoeder
Moleculaire formule: C21H32O3
434-07-1 mondelinge Ruwe Steroid de Rode bloedcellenspier van Poederanadrol de Bouwsteroïden
                                    
Molecuulgewicht: 332.48 
Specifieke optische omwenteling: +34~ +38°
Gebruik: een synthetisch mannelijk hormoon (androgen of anabole die steroïden) wordt gebruikt om een lage rode bloedceltelling (bloedarmoede) te behandelen. Het werkt door het bedrag van het hormoon (erythropoietin) betrokken te verhogen bij de productie van rode bloedcellen.
Sleutelwoorden: Oxymetholone, Anadrol, Oxymetholone, Androl, de Spiergroei 

 

Productomschrijving:

 

Anadrol (oxymetholone) is zeer waarschijnlijk tweede slechts aan Dianabol (methandrostenolone) als bodybuilding anabole steroïden. Bovendien, heeft het aanzienlijk medisch belang in het bijzonder voor behandeling van bloedarmoede, en meer onlangs gehad magere lichaamsmassa in HIV-Gecompromitteerde patiënten helpen handhaven. 

Oxymetholone, als Anadrol en Anapolon op de markt wordt, is synthetische anabole die steroïden in 1960 door Zoltan ‚Anadrol Z‘ F. worden ontwikkeld gebracht dat. Zijn primaire klinische toepassingen omvatten behandeling van osteoporose en bloedarmoede, evenals de bevorderende spiergroei in ondervoede of onderontwikkelde patiënten. De drug werd goedgekeurd voor menselijk gebruik door FDA. De recentere, niet steroidal drugs zoals epoetinalpha- werden ontwikkeld en werden bewezen efficiënter om als behandeling voor bloedarmoede en osteoporose zonder de bijwerkingen van oxymetholone te zijn. De drug bleef beschikbaar ondanks dit en vond uiteindelijk een nieuw gebruik in het behandelen van HIV die syndroom verspillen. Het meest meestal voorgesteld als 50 mg-tablet, is oxymetholone één van de sterkste androgene beschikbare steroïden
het toevoegen van Anadrol aan 50 mg/dag van Dianabol geeft weinig toegevoegd voordeel aan een steroid cyclus; in tegenstelling, geeft het toevoegen van Anadrol aan 50-100 mg/dag trenboloneacetaat of 60-80 mg/dag Anavar (oxandrolone) dramatische verbetering. Bij dit zijn het stapelen is het gedrag gelijkaardig aan dat van Dianabol, maar niet aan dat van trenbolone. Waarschijnlijk is dit omdat in tegenstelling tot trenbolone, oxymetholone niet sterk aan de androgen receptor bindt, en het grootste deel van zijn anabool effect is waarschijnlijk niet genomically bemiddeld via AR

Tearing van pectoral en bicepsenweefsel wordt algemeen geassocieerd met het zware opheffen terwijl zich het groeperen omhoog op zware androgens. Er is zulk een ding zoals te snel bereikend. Het uitgesproken oestrogeenprobleem zet ook de gebruiker op risico om gynecomastia te ontwikkelen. De individuen gevoelig voor de gevolgen van oestrogeen, of het kijken om een meer kwaliteit te behouden kijken, daarom zullen toevoegen vaak Nolvadex aan elke cyclus.


Toepassingen:
 

Dit medicijn zou niet moeten worden gebruikt als u bepaalde medische voorwaarden hebt. Alvorens deze geneeskunde te gebruiken, raadpleeg uw arts of apotheker als u hebt: borstkanker (mannetjes), borstkanker met de hoge niveaus van het bloedcalcium (wijfjes), prostate kanker, strenge nierziekte, strenge leverziekte.

Het kan tot 6 maanden vergen van het gebruiken van deze geneeskunde alvorens uw symptomen verbeteren. Vertel uw arts of verbeteren uw symptomen niet na 3 maanden van behandeling.

Terwijl het voor bodybuilders gemeenschappelijk is om te verdenken dat Anadrol een nog meer riskier keus voor gebruik door vrouwen dan de meeste anabole steroïden zou zijn, eigenlijk is het omgekeerde waar. Medisch, eens per dag heeft het doseren van 50 mg/dag te sterk verspreide periodes slechts een gematigd tarief virilizationproblemen getoond. Het zelfde kan niet zeker van Anavar, Dianabol, of Winstrol (stanozolol.) worden gezegd Terwijl niet noodzakelijk voldoende voor de vrouwelijke bodybuilding concurrentie op hoog niveau door de normen van vandaag, is zulk een dosis eigenlijk aanzienlijk meer dan nodig gehad door de meeste vrouwen voor uitstekende resultaten in het toevoegen van spier, het verliezen van vet, en over het algemeen het verbeteren van hun lichaamsbouw. Is de helft deze dosis — 25 die mg/dag, bij voorkeur als verdeelde dosissen worden genomen — zeer efficiënt en is voor zover ik de laag-risicomanier ken om deze graad van voordeel uit anabole steroïden te verkrijgen.
Zelfs kunnen 12,5 mg/dag in verdeelde dosissen opmerkelijk efficiënt zijn.

 
Specificaties:

 

Productnaam

Oxymetholone

Analyse

97.0~103.0%

99.31%

Smeltpunt

172~178°C

172.0~176.0°C

Specifieke Omwenteling

+34~ +38° (C=2, in dioxane)

+36.3°

Verlies bij het Drogen

1.0%max in vacuüm over P2O5 voor 4h

0,26%

Overblijvende Oplosmiddelen

voldoet aan de vereisten.

Is in overeenstemming

Organische Vluchtige Onzuiverheden

voldoet aan de vereisten.

Is in overeenstemming

 

 
Concurrentievoordeel:

 
Wij zijn echte en legit leverancier van ruwe steroïden, en het zoeken van oprechte koper om lange bedrijfstermijnen te vestigen.
Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het veilige verschepen en de attente naverkoopdienst bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

Contactgegevens
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: louis

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)