GROTE BEPERKT HEELAL INDUSTRIEEL

 

Wettelijk Ruw Anabool Steroid Poeder & semi-FinishedLiquidsTrustful Leverancier 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED Kwaliteitscontrole

Wil enkel u laten mijn orde kennen is aangekomen en dit is de uitstekende dienst geweest! Het is een genoegen, zal zijn overseinen u in de toekomst geweest!

—— Eduardo

Alles ziet eruit, ruikt, smaken en smeltingen aangezien zij zou moeten. Ik denk ik u zeer een legit bron heb.

—— Jason

Wa, verbazende verpakking!!! Ik heb nooit, snelle levering, nieuwe orde aan het einde van deze week kom ook voordien gezien.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

QC/Technical Steun

 

Bedrijfvoordelen in Kwaliteitsaspect

 

1. Onze fabriek heeft een volledige Kwaliteitscontroleprocedures. Het grootste deel van onze producten zijn met de vereisten van FCC, USP en BP in overeenstemming.

 

2. Verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid (HPLC, GC en UVspectrofotometer etc.) worden gekozen, analyserend en controlerend de producten die wij hebben geproduceerd.

 

3. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn.

 

Onze Doeleinden in Kwaliteitsaspect

 

De kwaliteit is de belangrijkste sluitsteen van de verrichtingen van een bedrijf. Wij streven aan lever tot de behoeften van cliënten, en pogen constant bij zowel productie als het onderhouden van ons product te verbeteren.

 

Om veel hoger niveau op verschillend aspect van bedrijf met de tijd te bereiken die overgaat, heeft onze fabriek uitgevoerd ISO9001: 2000 grondig en systemisch controlerend de kwaliteit. onze logistiek vindt veel meer ideale weg om de pakketten naar cliënten over de hele wereld, met de more and more vraag regelmatig te verzenden tegenwoordig.

 

Wij hebben ons in deze lijn vele jaren gespecialiseerd en de kwaliteit kan zeker worden gewaarborgd. Om het even welke proeforde zal worden ingestemd met. En wij laten u nooit neer, zult u zeker zijn om meest professionele en tevreden severice van ons te krijgen!


Kwaliteitscontrole in Kwaliteitsaspect

 

Inkomende Kwaliteitscontrole, In-processkwaliteitscontrole, Uitgaande Kwaliteitscontrole

Contactgegevens
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Louis

Tel.: 86-755-8981-2607

Fax: 86-755-2936-1829

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)