GROTE BEPERKT HEELAL INDUSTRIEEL

 

Wettelijk Ruw Anabool Steroid Poeder & semi-FinishedLiquidsTrustful Leverancier 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Wil enkel u laten mijn orde kennen is aangekomen en dit is de uitstekende dienst geweest! Het is een genoegen, zal zijn overseinen u in de toekomst geweest!

—— Eduardo

Alles ziet eruit, ruikt, smaken en smeltingen aangezien zij zou moeten. Ik denk ik u zeer een legit bron heb.

—— Jason

Wa, verbazende verpakking!!! Ik heb nooit, snelle levering, nieuwe orde aan het einde van deze week kom ook voordien gezien.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu

GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED
Ons Installatiegebied Onze Lab1 Onze lab 2 Ons Laboratorium 3 Onze productielijn 1 Onze Productielijn 2 Onze Productielijn 3 Onze Vergadering

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Grote Uni of OEM
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 80,000,000-90,000,000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

 

Het grote Heelal Industriële Limted is een belangrijk Chinees chemisch leveranciers speciaal in fine chemisch geneesmiddel en tussenpersonen.

 

Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van O&O. Alle producten in installatie zijn het fruit van R&D-afdeling. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

 

Het bedrijfkapitaal beweert is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system.We verscheidene reeksen bezitten van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001.We heeft het gezag van de uitvoer en de invoer, Cinnamaldehyde, Cinnamic alcohol, Cinnamic zuur, Vitamine E, Vitamine B1 gekregen, door het bedrijf wordt geproduceerd en andere fijne chemisch, biochemisch, farmaceutisch & zijn tussenpersonen verdeeld door het bedrijf wordt verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten die hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de " mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij“ dient, bij het nemen van de weg die " verbindingswetenschap en technologie als huwelijk „, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoogte - kwaliteit aandringen.

 

Wij hebben één partij het high-tech talent die de chemische industrie leiden, produceren, ontwikkelen, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf zijn zich, toegewijd zijn aan onderzoek, ontwikkeling, productie die van het nieuwe high-tech product, vernieuwde de producten de introduceert constant aan de markt.

 

Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001.Our-Personeel zal nastreven hoogte - kwaliteit en perfect merk met untiring inspanningen, en inherit'enterprising geest op " spontaan gekregen, ijverig, verbetering, naar omhoog“, zal volgen de theorie van het ondernemingsbeheer van het " leven, de diensten of ziel van kwaliteit „, met de prima producten en de dienst van uitstekende kwaliteit om de eisen van de markt te ontmoeten.

Welkom om ons te contacteren!

Contactgegevens
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Louis

Tel.: 86-755-8981-2607

Fax: 86-755-2936-1829

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)